Accountantskantoor Timmer

Referenties

HomeReferenties

V.O.F. Boomkwekerij Morren

Jan en Gerco Morren Wij kennen Timmer al meer dan twintig jaar als onze financieel adviseur. En in al die jaren hebben we zowel hoogtepunten als dieptepunten meegemaakt.

Meer informatie

Bestratingsbedrijf G. van Gelder/Fijn B.V.

Vanaf de start van onze onderneming zijn we geadviseerd door Accountantskantoor Timmer B.V.

Meer informatie

Ketelaar Hifi V.O.F.

Vanaf de jaren tachtig van de vorige eeuw is er gewerkt aan de opbouw van onze onderneming. Vanaf een werktafel op een zolderkamer naar het bedrijf wat er nu staat: een audiozaak met landelijke (en soms zelfs tot over de grenzen) bekendheid!

Meer informatie

Bouwmarkt Buurkes B.V.

Bart Buurkes en Saskia Sneijder Wij zijn erg blij met onze onderneming en wij vinden ons zelf dan ook echte ondernemers. Maar vraag ons niet naar de administratieve rompslomp, die bij het runnen van een onderneming hoort, want daar vinden wij eigenlijk niet zo veel aan.

Meer informatie

Sportschool Derk’s Gym

Derk en Miranda Jelsma Wij kwamen via Derk’s vader in contact met kantoor Timmer. De sportschool stond nog in de kinderschoenen en wij hadden iemand nodig waar we onze toekomstplannen konden toetsen.

Meer informatie

Frix Fysio

Eigenlijk was Timmer al patiënt van ons (toen nog bij onze werkgever) toen we het plan opgevat hebben om een eigen praktijk te gaan beginnen. We konden dus vanaf het prille begin gebruik maken van de kennis en kunde die op dat kantoor aanwezig is.

Meer informatie

Melkveehouderij van de Poppe

Wij hebben een melkveehouderij en zorgen, samen met de andere agrariërs, voor de basisbehoeften van onze maatschappij. Al hebben wij soms de indruk dat de politiek dat niet helemaal voldoende op waarde schat.

Meer informatie

De Wilde Tegels & Sanitair

Bart de Wilde In goede en in slechte tijden hebben wij gemerkt dat je van Accountantskantoor Timmer op aan kunt. Wij hebben vanouds een tegelzetbedrijf, dat Bart van zijn vader heeft overgenomen.

Meer informatie

Zwembad de Hokseberg

Hugo Zoglmann Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en zonder de verplichting om winstbelasting af te dragen. Jarenlang werden we volledig door de Gemeente Elburg gesubsidieerd en maakte het voor onze stichting dus eigenlijk niet uit hoe we draaiden, want het resultaat kwam toch voor rekening van de Gemeente.

Meer informatie

BB Grondwerken B.V.

Toen wij in 2005 de onderneming van onze toenmalige werkgever wilden overnemen, wisten wij dat het niet gemakkelijk zou worden, omdat dat bedrijf bij de bank niet zo positief bekend stond.

Meer informatie

Loonbedrijf van de Put

Als je een loonbedrijf hebt als het onze, dan is het erg belangrijk dat je een adviseur hebt die van alle regels op de hoogte is. Met name bij investeringen in grote dure machines kan een bepaalde keuze soms behoorlijk veel geld schelen.

Meer informatie

VOF Van de Brake

Wij zijn hobbyisten en doen ons vak met veel plezier en passie. En de dingen die ook bij het ondernemerschap horen, maar waar wij wat minder mee hebben, besteden wij graag uit aan Accountantskantoor Timmer.

Meer informatie

Kantoorboekhandel K. Pool

Voor onze twee bedrijven hebben wij in Accountantskantoor Timmer een goede gesprekspartner, die de zakelijke en privé beslommeringen goed in het juiste perspectief kan plaatsen. Naast onze kantoorboekhandel annex speelgoedzaak hebben wij een bedrijf dat alle faciliteiten verstrekt aan bedrijven (of bijvoorbeeld scholen) die worden verbouwd of die opnieuw moeten worden ingericht.

Meer informatie

Martin’s Haarmode

Zelf heb ik eigenlijk helemaal niets met cijfers en administratie. Ik ben dan ook erg blij met Accountantskantoor Timmer, die al dat soort zaken voor mij regelt.

Meer informatie