Accountantskantoor Timmer

Timmer Nieuws en advies

HomeTimmer Nieuws en advies

Schenken

Dit jaar willen we u graag wat verdiepende informatie verstrekken over diverse onderwerpen. Bent u benieuwd?

Lees verder

Eenmanszaak, vof of bv: wat is voor u de beste keuze?

Zoals in januari vermeld willen we u graag wat verdiepende informatie verstrekken over diverse onderwerpen. Bent u benieuwd?

Lees verder

De eigen woning: de belangrijkste informatie in één oogopslag

Vanaf 2024 willen we u graag wat verdiepende informatie verstrekken over diverse onderwerpen. Bent u benieuwd?

Lees verder

Personeelsmutaties

Na een periode van ruim 25 jaar nemen wij afscheid van Gert Berghorst. Gert heeft gedurende zijn lange carrière bij ons kantoor de verantwoordelijkheid gehad voor zowel de salarisadministratie als de interne automatisering.

Lees verder

Voorlopige aanslagen 2023

In december verstuurt de belastingdienst voorlopige aanslagen over 2023 met een dagtekening in 2023.  Het is belangrijk dat u deze aanslagen nu nog niet betaalt maar pas ná de dagtekening van de aanslag in 2023.

Lees verder

Criminaliteit loont!

Er gaat weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd worden aan het alsmaar langer wordende verhaal van de onnavolgbare beslissingen die door onze overheid worden genomen. We kennen natuurlijk allemaal de missers die onze bewindslieden hebben gemaakt in de affaires rondom de aardgaswinning in de provincie Groningen, de toeslagendrama’s bij vele gezinnen door heel Nederland, de asielproblematiek

Lees verder

Bijouterie Monique mag coronasteun toch houden (artikel de Stentor d.d.15 april 2022)

Bijouterie Monique mag coronasteun toch houden, zegt rechter. En dat is bijzonder.

Lees verder

Energiecompensatie voor lagere inkomens dient zelf aangevraagd te worden bij de gemeente

De laatste tijd zijn de prijzen voor veel producten flink hoger geworden. Met name de prijzen voor gas, stroom en brandstof zitten de laatste maanden in de lift.

Lees verder

Verplichte registratie (land)bouwvoertuigen

Trekkers, rijdende werktuigen (MMBS) en getrokken materieel mogen vanaf 1 januari 2022 alleen nog de openbare weg op als ze zijn geregistreerd. Eigenaren van (land)bouwvoertuigen moeten deze daarom zo snel mogelijk registreren als ze daarmee op de openbare weg komen, benadrukt RDW.

Lees verder

Uw UBO-registratie

Beste relatie,   Vanaf 27 september 2020 zijn organisaties verplicht om de eigenaren of de personen die zeggenschap hebben in een zogeheten UBO-register in te schrijven.  Dit is het gevolg van Europese regelgeving.

Lees verder

Strafberekening NOW 1 treft ook bedrijven die regels volgen

Een jaar geleden werden tienduizenden ondernemers voor het eerst geholpen met noodsteun om door de coronacrisis te komen. Snel werd een regeling opgetuigd die ervoor moest zorgen dat mensen hun werk behielden.

Lees verder

Kerstgroet

Aan het einde van dit vreemde jaar wensen we u alvast hele goede feestdagen en een (financieel) gezond 2021 toe. Om financieel gezond te blijven willen we u nogmaals wijzen op de diverse, steeds veranderende, coronamaatregelen via: https://www.

Lees verder