Accountantskantoor Timmer

Automatisering

HomeDienstenAutomatisering

Terug naar vorige

Automatisering

Automatisering speelt een belangrijke rol in de wereld van administratie en accountancy. Het zelf verwerken van de administratie kan voordelen bieden, met name aan de kostenkant. Echter voor een optimaal rendement is het van belang dat u weet waar u mee bezig bent en Accountantskantoor Timmer B.V. kan u daarbij helpen. U moet denken aan het maken van de juiste keuze van uw software, installatie van de software bij u thuis en een uitvoerige uitleg van de software ter plekke.

Onze administratie is dusdanig ingericht dat uitwisseling van informatie met elk willekeurig financieel pakket mogelijk is. Omdat wij zelf gebruik maken van de software van Software Gemak, is uitwisseling met dit pakket uiteraard het meest efficiënt. Wij hebben echter op dit gebied slechts een adviserende betekenis; wij verkopen geen software.

Onze partner Unidis heeft voor startende ondernemers een speciale startersactie. U kunt een jaar lang Software Gemak Multivers GRATIS proberen. Deze actie geldt zowel voor de offline- als de onlineversie van het pakket. Voor meer informatie klik hier.
Naast onze kennis van de software van Software Gemak, hebben wij ook ervaring met andere softwarepakketten. Om die reden kunnen wij u uitstekend begeleiden bij de automatisering’.

Heeft u vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.