Accountantskantoor Timmer

Remco neemt het kantoor van zijn vader volledig over

HomeTimmer Nieuws en adviesRemco neemt het kantoor van zijn vader volledig over

Terug naar vorige

Op 2 januari 2019 was het zover. Na een vijftal jaren samen met zijn vader het kantoor te hebben geleid, heeft Remco Timmer het stokje nu volledig overgenomen. Hiervoor zijn onder toeziend oog van notaris Pieltjes de benodigde handtekeningen gezet.

Op 1 januari 1994 is Brand Timmer gestart onder de naam ‘Administratiekantoor Timmer’ en vanaf 8 mei 2002 is het bedrijf voortgezet onder de naam ‘Accountantskantoor Timmer’, vanwege het behalen van het AA-diploma. Na 25 jaren neemt Brand Timmer nu afscheid. Werkgever en personeel hebben op 28 december van het voorgaande jaar stilgestaan bij deze bijzondere gebeurtenis. Onder het genot van een hapje en drankje werd naast mooie dankwoorden voor Brand ook het volle vertrouwen uitgesproken richting Remco. Intern een ingrijpende wijziging, maar de overtuiging is er dat onder leiding van Remco de dienstverlening op eenzelfde niveau zal worden gecontinueerd. Reken maar!  

Onder de vers aangebrachte letters van de bedrijfsnaam op de vernieuwde voorgevel werd de hand gedrukt op de volledige overname. Een bijzonder moment voor de familie Timmer!

Zoals bij u bekend zal deze bijzondere gebeurtenis nog verder gestalte krijgen tijdens de afscheidsreceptie van Brand Timmer op vrijdag 11 januari aanstaande.