Accountantskantoor Timmer

Personeelsmutaties

HomeTimmer Nieuws en adviesPersoneelsmutaties

Terug naar vorige

Na een periode van ruim 25 jaar nemen wij afscheid van Gert Berghorst.

Gert heeft gedurende zijn lange carrière bij ons kantoor de verantwoordelijkheid gehad voor zowel de salarisadministratie als de interne automatisering. Veel relaties zullen hem met name kennen als adviseur op het gebied van hun personeelsaangelegenheden. Zowel voor wat betreft het opstellen en het uitvoeren van salarisberekeningen, als het geven van adviezen in het kader van arbeidsrechtelijke problematiek, kon men altijd bij Gert terecht.

Gert heeft, na deze lange periode van salarisactiviteiten, besloten tot een carrière switch en gaat buiten ons kantoor een compleet andere uitdaging aan: hij wordt chauffeur. Mogelijk ziet u hem dus binnenkort op de weg een keer langsrijden!

Wij zullen hem en zijn werkzaamheden uiteraard gaan missen. Zijn werkzaamheden zullen binnen kantoor, met name door Marjolein Mollenhorst en Dennis van Boven, worden overgenomen.

Ten slotte wensen wij Gert veel succes in zijn verdere loopbaan!

 

Daarnaast hebben wij de afgelopen maand afscheid genomen van Gerjanne van de Weg. Zij is er bijna 14 jaar lang verantwoordelijk voor geweest dat wij in een schoon en opgeruimd kantoor konden werken.

Na deze periode is zij helaas genoodzaakt om haar werkzaamheden bij ons stop te zetten. Ook Gerjanne wensen wij veel succes in de toekomst!