Accountantskantoor Timmer

Oprichting vereniging Voorzieningenfonds

HomeTimmer Nieuws en adviesOprichting vereniging Voorzieningenfonds

Terug naar vorige

Vorige maand was er bij Accountantskantoor Timmer in Doornspijk een presentatie van het MKB- en ZZP-voorzieningenfonds.

Tijdens deze presentatie werd een basisoplossing aangeboden voor MKB- en ZZP-ondernemers, die problemen hebben met het sluiten van een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering. Door als kleinere groep een vereniging op te richten en samen onderling afspraken te maken kan op een sympathieke manier een soort van basisverzekering worden gerealiseerd.

Na een aantal weken werd duidelijk dat er veel animo is voor deze oplossing. Genoeg om over te gaan tot het oprichten van een vereniging. Op maandagavond 23 oktober jl. is door het Voorzieningenfonds bij ons kantoor een vereniging opgericht en is het bestuur gekozen. In eerste instantie bestaat de vereniging uit 27 deelnemers.

Een vereniging kan maximaal uit 45 leden bestaan, dus er is nog ruimte binnen deze vereniging om aan te sluiten. Het Voorzieningenfonds neemt de begeleiding van deze vereniging nu geheel over, maar via ons kunt u zich wel aanmelden. Indien uw interesse is gewekt naar aanleiding van dit bericht, neem dan gerust contact op met ons kantoor.