Accountantskantoor Timmer

Een gedeeld derde plaats bij beachsoccertoernooi DSV’61

HomeTimmer Nieuws en adviesEen gedeeld derde plaats bij beachsoccertoernooi DSV’61

Terug naar vorige

Als debuterend deelnemer werd door Accountantskantoor Timmer B.V. verdienstelijk beslag gelegd op een gedeelde derde plaats. Nadat de poulewedstrijden als poulewinnaar waren afgesloten, werd in de halve finale de eerste nederlaag geleden en was het toernooi ten einde.

De selectie bestond uit Dennis van Boven, Gert Berghorst, Djon Berghorst, Arjan Goudriaan, Alexander Nagelhout en Remco Timmer. Nadat Dennis van Boven na een blessure de strijd moest staken werd het team aangevuld met Wilco Veleke.

De eerste wedstrijd werd afgesloten met een 4-2 overwinning. De doelpunten werden gemaakt door achtereenvolgens Dennis, Alex, Dennis en Remco.
De tweede wedstrijd begon wat lastiger, want al snel keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Maar nadat Remco de gelijkmaker had binnengeschoten ging het via doelpunten van Dennis (alweer) en (opnieuw) Remco ineens snel. Vlak voor tijd werd door de tegenstanders nog de 3-2 gemaakt, maar de tweede overwinning kwam niet meer in gevaar.
De derde wedstrijd begon voortreffelijk; door doelpunten van Alex en Remco werd het al snel 2-0. Maar plotseling kwam de tegenstander door twee snelle goals langszij en werd het opeens spannend. Remco maakte vervolgens de 3-2, maar opnieuw moest de gelijkmaker worden toegestaan. Vlak voor tijd maakte Alex de winnende treffer.
De laatste poulewedstrijd begon desastreus. Binnen korte tijd keken we tegen een 0-2 achterstand aan. Maar de spanning keerde terug toen Wilco de 1-2 tegen de touwen schoot. En in de laatste seconden van deze wedstrijd gooide keeper Djon de bal op een dusdanig lastige manier naar voren, dat twee tegenstanders elkaar in de weg liepen en samen de bal in het eigen doel werkten: 2-2. De eerste plek in de poule was een feit!

In de halve finale bleek dat de vier poulewedstrijden het nodige van de conditie van onze jongens had gevergd en toen de scheidsrechter voorafgaand aan het eerste doelpunt een handsbal over het hoofd zag, verdween de energie en glipte de wedstrijd uit de vingers. Dat er nog een tweede keer werd gescoord was alleen belangrijk voor de statistieken.
Moegestreden, maar tevreden met de behaalde gedeelde derde plaats, werden de kleedkamers en de douches opgezocht.

Langs deze weg willen wij de leiders van het toernooi nogmaals bedanken en complimenteren met de uitstekende organisatie.