Accountantskantoor Timmer

Blog Remco Timmer: Accountantskantoor Timmer in beweging (18-10-2013)

HomeTimmer Nieuws en adviesBlog Remco Timmer: Accountantskantoor Timmer in beweging (18-10-2013)

Terug naar vorige

Er is de laatste tijd van alles gebeurd binnen en rondom ons kantoor.
Zo hebben wij een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Niet alleen de website is volledig vernieuwd, ook ons logo heeft een opknapbeurt gekregen. 

Op deze manier willen wij laten zien dat we als kantoor niet stil zitten, maar met onze tijd meegaan. De website is interactiever en dynamischer dan ooit en we nodigen u dan ook van harte uit de vernieuwde website te bezichtigen. Wellicht dat u, naast ons als personeelsleden, nog meer bekende gezichten tegen zult komen…

Het Horizontale Toezicht

Uiteraard begrijpen wij dat het voor u meer betekenis heeft als we op inhoudelijk vlak in beweging blijven. En reken maar dat we dat hebben gedaan!
Zoals u wellicht al in de plaatselijke media heeft vernomen, zijn wij als kantoor toegelaten tot het zogeheten Horizontale Toezicht. Dit is een project vanuit de belastingdienst waarbij vertrouwen in elkaar hoog in het vaandel staat. En dat past uiteraard volledig bij onze manier van werken. Wij zijn als kantoor getest door de belastingdienst en zij hebben geconstateerd dat wij op een juiste, eerlijke en transparante manier werken. Hierdoor heeft de belastingdienst ons geselecteerd als kantoor dat fiscale aangiften mag doen onder de noemer Horizontaal Toezicht. De belastingdienst zal een aangifte die wij indienen via Horizontaal Toezicht en waar onze naam en handtekening onder staan vertrouwen en direct goedkeuren. Geen gedoe met voorlopige aanslagen meer, maar direct een definitieve aanslag, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Een bijkomend voordeel is dat er minder controles door de belastingdienst zullen worden uitgevoerd als wij als kantoor Timmer aangeven dat een door ons ingediende aangifte gewoon klopt.
Dit alles zorgt voor hetgeen wij voor staan: financiële rust brengen bij onze klanten. In deze economisch hectische tijd moeten alle zeilen al worden bijgezet om het hoofd boven water te houden en het laatste waar u dan op zit te wachten is de nodige onrust rondom belastingen en de daarmee samenhangende controles.

Wij zijn er van overtuigd dat we door deze vernieuwingen nog beter in staat zijn om al uw financiële en fiscale zaken te behartigen. We blijven dit vanzelfsprekend doen op de manier die u van ons gewend bent: persoonlijk, betrokken en professioneel!

Vriendelijke groeten,

Remco Timmer