Accountantskantoor Timmer

Blog Brand: Vroeger sportief

HomeTimmer Nieuws en adviesBlog Brand: Vroeger sportief

Terug naar vorige

In onze vorige blog heeft u kunnen lezen hoe sportief wij zijn en op welke manier wij tegenwoordig onze sportiviteit uiten. En reken maar dat deze sportiviteit zich in een lange historie mag verheugen!

Het is alweer ruim tweeëntwintig jaar geleden dat wij de financiële en fiscale zaken van Hartholt hebben overgenomen. Het eerste jaar na de overname hebben we gewerkt onder de gezamenlijke naar ‘Hartholt – Timmer’. Ook in die periode al had ons kantoor de nodige sportieve aspecten. Enige tijd geleden ontvingen wij een mail in onze mailbox met de onderstaande foto.

 

Deze foto is gemaakt in een restaurant in het Finse Lapland. Hoe is het mogelijk dat een door ons kantoor gesponsord shirt in het verre Lapland terecht komt? Dat komt omdat er in Doornspijk mensen wonen, die hun fantasie de ruimte geven en de moeite nemen om zo op het eerste gezicht lastige zaken toch goed vorm te geven. Ons kantoor kende een aantal spelers van het derde seniorenteam van DSV ’61, de plaatselijke voetbalvereniging van Doornspijk. Op basis daarvan werd besloten om een driejarig sponsorcontract aan te gaan, waarbij de naam van ons kantoor op de borst van de betreffende spelers werd geplaatst. Voor ons kantoor, zo net na de overname, een prima manier om op een positieve manier in de belangstelling te staan en voor de heren voetballers een welkome financiële aanvulling.

Eén van de voetballers, Cees van den Bosch, werkte bij een reisorganisatie en kwam vanwege zijn functie regelmatig in Finland. Met een plaatselijke voetbalvereniging regelde hij een uit- en een thuiswedstrijd voor zijn team uit Doornspijk. De Finnen kwamen in Doornspijk voetballen en de DSV-ers gingen een (onvergetelijke!) reis naar Finland maken en daar een wedstrijd spelen.Bij een bezoek aan een plaatselijke horecagelegenheid zagen de voetballers dat er in Finland een behoorlijke verering van ijshockeyers bestond: diverse shirts van bekende ijshockeyers hingen aan de wand, soms met de handtekening van de betreffende sportheld. Omdat zij dit niet over hun kant konden laten gaan, stelden zij aan de uitbater van de horecagelegenheid voor om ook een voetbalshirt van hun eigen held (uiteraard Cees van den Bosch), voorzien van de handtekeningen van alle teamgenoten, tussen de diverse ijshockeyshirts te hangen. En zo geschiedde.

Dus, zoals u ziet: tot ver over de landsgrenzen reikte toen al onze naam als belangrijke sponsor van een seniorenteam van DSV ’61. En nog steeds hangt het betreffende shirt in Lapland tussen de shirts van grootheden op het gebied van IJshockey.

Wij zijn blij dat wij op onze manier kunnen bijdragen aan een sportief en gezond leefmilieu en reken maar dat wij u op vele (financiële) gebieden met onze expertise kunnen bijstaan. Zelfs al zouden wij onze berekeningen in Finse Marken (of andere buitenlandse valuta) moeten omrekenen.

Vriendelijke groeten,

Brand Timmer