Accountantskantoor Timmer

Behind enemy lines, Timmer into the woods

HomeTimmer Nieuws en adviesBehind enemy lines, Timmer into the woods

Terug naar vorige

Op vrijdag 9 maart 2018 was het dan eindelijk zover. Een gezellige middag- en avondprogramma voor het personeel en directie.

Rondom kerst vorig jaar werd het idee geopperd om dit als blijk van waardering aan Brand, Mieke, Remco en Hester Timmer te geven. Na maanden van gissen werd duidelijk waar de activiteit plaats ging vinden. Via de kantoor-app gaf Theresa het adres ‘Verlengde Haerderweg 5’ door en het kon bijna niet missen: outdoor lasergamen bij ‘t Campvelt! U begrijpt dat de altijd zittende kantoorlieden even aan het idee moesten wennen. Gelukkig had iedereen oude schoenen en kleding mee die tegen een stootje kon, want de vonken (laserstralen) vlogen er vanaf. Na een korte, maar heldere uitleg van de dienstdoende majoor Damian terplekke, trok het kantoor ten strijde in een uitputtende en angstaanjagende battle om de eeuwige roem. Er klonk gegil en gekrijs uit alle hoeken van het speelveld en gelukkig ook een hoop gelach. Sommigen hielden zich op in de loopgraven en een ander koos voor een plekje hogerop in de wachttoren. Vier keer werd er een kwartier gestreden voor de punten en kon men vervolgens tijdens de time-out in het basiskamp op de apparatuur aflezen hoeveel keer er raak geschoten was en hoeveel keer men zelf was getroffen. Het was erg spannend en steeds was er een wisseling van de wacht voor wat betreft de winnaar. Deze werd beloond met een betere lasergun met meer mogelijkheden. Wat werd er fanatiek werd gestreden. Wat zo’n camouflagepak al niet met je doet…..

Uiteindelijk werd Remco algeheel winnaar. Proficiat! Ondergetekende werd de grote verliezer, vanwege 99 voltreffers. Volgens de majoor moest je erg je best doen dit voor elkaar te krijgen, maar na slechts 13 minuten kwam de lasergun zelf met de mededeling: you’re out!…

Na deze intensieve activiteit had iedereen toch best wel trek gekregen. Willem was al om half één van kantoor vertrokken om samen met Theresa een diner voor te bereiden in huize Van Duuren. Heerlijke salades en gerechten stonden klaar, zodat de hongerige militairen de trek konden stillen. Iedereen had wat te drinken meegenomen, dus ook daar ontbrak het niet aan. Tussentijds was er nog tijd voor een bingoronde, want wij kunnen natuurlijk niet helemaal zonder cijfers…reken maar…

Op de hoofdprijs werd beslag gelegd door Marjolein. Gerrit Veleke en Theresa hadden ook nog twee heerlijke desserts gemaakt die we ons ook nog goed lieten smaken. Moe en voldaan vertrok iedereen vervolgens weer naar huis.

Al met al een zeer geslaagde middag en avond die we niet snel zullen vergeten!

Dennis van Boven