Accountantskantoor Timmer

Beachsoccertoernooi DSV ‘61

HomeTimmer Nieuws en adviesBeachsoccertoernooi DSV ‘61

Terug naar vorige

Afgelopen donderdagavond hebben wij voor de 4e keer deelgenomen aan het jaarlijks terugkerende beachsoccertoernooi van DSV ’61 voor sponsoren

Omdat vorig jaar beslag werd gelegd op de 1e plaats, begonnen wij het toernooi als titelverdediger. En dat schept toch bepaalde verwachtingen.

Dit jaar in een andere samenstelling, aangezien onze nieuwe collega’s Rutger en Kevin ook bekend zijn met het prachtige voetbalspel. Waar in het verleden nog extra spelers van buitenaf moesten worden geregeld, konden nu alle posities in het veld door collega’s worden ingevuld. Uiteraard werd het doel weer ingenomen door Djon, de zoon van Gert. Laatstgenoemde nam zijn vertrouwde positie in de verdediging weer in en verder was het de bedoeling dat Remco en Dennis voorin weer potten gingen breken. Rutger en Kevin namen het middenveld en de verdediging voor hun rekening.

Nadat de tenen zorgvuldig waren ingetaped werd begonnen aan de eerste wedstrijd van 9 minuten. Tijd om warm te worden was er niet. Na een slecht uitgevoerde aftrap van Dennis richting Remco was het na enkele seconden al raak voor de tegenstander. Hierna ging het beter en de wedstrijd ging gelijk op. Uiteindelijk trokken we toch aan het langste eind en werd de wedstrijd met 3-2 gewonnen. Ondanks enthousiaste aanmoedigingen van supporters Brand, Wilma, Paulien en Marjolein gingen wedstrijd twee en drie helaas verloren. Helaas is de VAR nog niet ingevoerd bij het beachsoccer en dan kunnen beslissingen wel eens in je nadeel uitvallen.

De scherpte en soms ook een klein beetje geluk ontbraken dit jaar. De poule-fase werd wel positief afgesloten met een ruime overwinning, maar uitschakeling was helaas een feit. Uiteindelijk zijn wij als 7e geëindigd van de in totaal elf deelnemende teams. En dan voel je de pijntjes van de soms zeer felle duels in de zandbak toch net iets beter. Maar niet getreurd. Er is weer ruimte voor verbetering.

Kevin stelde dan ook voor om volgend jaar een aantal oefensessies op de zandverstuiving te plannen. Hier werd in eerste instantie nog niet heel positief op gereageerd, maar dat is begrijpelijk als je zojuist de cup met de grote oren hebt moeten inleveren.

We sloten de avond gezellig af met een drankje. Verder bedanken wij de organisatie van DSV’61 weer voor een prima georganiseerd toernooi. Volgend jaar een nieuwe ronde met nieuwe kansen!