Accountantskantoor Timmer

Afscheidsreceptie Brand Timmer

HomeTimmer Nieuws en adviesAfscheidsreceptie Brand Timmer

Terug naar vorige

Afgelopen vrijdag 11 januari 2019 heeft Brand Timmer afscheid genomen van zijn kantoor onder grote belangstelling van relaties, collega’s, vrienden en familie.

Na een zorgvuldige voorbereiding gingen vanaf 14.00 uur de deuren open voor een ieder die hem de hand wilde drukken en bedanken voor de vaak jarenlange samenwerking als accountant en adviseur. Reeds een dag eerder was Slagerij Van Guilik begonnen met de opbouw van de diverse tafels en een bar om alle genodigden te voorzien van een hapje en een drankje. Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen door Brand en zijn zoon Remco, die vanaf begin dit jaar het bedrijf volledig heeft overgenomen. 

We kijken terug op een zeer geslaagd afscheid met een grote opkomst. Het was continue een komen en gaan van genodigden, wat zorgde voor een gezellige en goede sfeer. Mede doordat de catering het prima voor elkaar had was er voldoende voor iedereen en werd er heel wat gelachen en besproken tussen ondernemers en overige genodigden. 

Na de receptie werd de dag, met familie, personeel en vrienden, afgesloten met een uitstekend verzorgd buffet door Kees van de Brake bij dorpshuis ‘De Deel’. Hier werd door Mieke, de vrouw van Brand, nog eens benadrukt dat haar man erg ‘trots’ mag zijn op het kantoor wat hij in de loop der jaren heeft neergezet en hoe hij daarnaast is omgegaan met zijn gezin, het personeel en de klanten van het kantoor. Veel verdiende lovende woorden!

En nu breekt er een hele andere periode aan in het leven van Brand, waarbij hij mag gaan genieten van de welverdiende rust na een druk werkzaam leven. Refererend aan een eerder bericht zal de dagelijkse leiding nu geheel in handen zijn van zijn zoon Remco. Het zal ook voor hem en het personeel even wennen zijn aan de nieuwe situatie, maar iedereen heeft er zeer veel vertrouwen in dat het kantoor zal blijven doorgaan met het leveren van goede financiële en fiscale adviezen richting de ondernemer en particulieren.

We wensen via deze weg Brand en Mieke nog veel onbezorgde, gezegende en goede jaren toe!