Accountantskantoor Timmer

Accountantskantoor Timmer BV gaat sparen voor Stichting Veluwse Wens Ambulance

HomeTimmer Nieuws en adviesAccountantskantoor Timmer BV gaat sparen voor Stichting Veluwse Wens Ambulance

Terug naar vorige

Accountantskantoor Timmer BV wil graag iets bijdragen aan de wereld om haar heen.

Tegenwoordig horen we vaak dat bedrijven Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. Vaak houdt dat in dat er geen schade aan de omgeving wordt toegebracht. Voor Accountantskantoor Timmer BV gaat dat niet ver genoeg: Accountantskantoor Timmer BV wil graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. In dat kader is besloten dat er in het jaar 2017 gespaard gaat worden voor de Stichting Veluwse Wens Ambulance. Stichting Veluwse Wens Ambulance is een lokale/regionale stichting, die een laatste wens van mensen in vervulling wil laten gaan. Erg mooi en belangrijk werk. En dat volledig gebaseerd op vrijwilligersinzet. Voor ons kantoor voldoende reden om ons voor deze stichting in te gaan zetten.

Accountantskantoor Timmer BV zal voor elke belastingaangifte (zowel voor de inkomstenbelasting als voor de vennootschapsbelasting) die in 2017 via haar wordt ingediend één euro doneren aan de stichting. Bovendien wil zij haar relaties de mogelijkheid bieden om hetzelfde te doen, waardoor het totaalbedrag verhoogd kan worden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Stichting Veluwse Wens Ambulance is de officiële aftrap voor deze spaaractie gegeven door middel van het ondertekenen van een heuse spaarovereenkomst. In december 2017 zal het eindbedrag bekend worden gemaakt (en betaald).

Foto’s: Kees Bruijnes (De Loermeeuw)