Accountantskantoor Timmer

Tegemoetkoming amateursportorganisaties en verhuurders sportaccommodaties

HomeAccountancy NieuwsTegemoetkoming amateursportorganisaties en verhuurders sportaccommodaties

Terug naar vorige

De Beleidsregel tegemoetkoming amateursportorganisaties en verhuurders sportaccommodaties COVID-19 is gewijzigd door de beschikbaarstelling van een financiële bijdrage voor amateursportorganisaties en verhuurders van sportaccommodaties voor het tweede kwartaal van 2021. 

De Beleidsregel tegemoetkoming amateursportorganisaties en verhuurders sportaccommodaties COVID-19 is gewijzigd door de beschikbaarstelling van een financiële bijdrage voor amateursportorganisaties en verhuurders van sportaccommodaties voor het tweede kwartaal van 2021. Het gaat om een financiële bijdrage voor amateursportorganisaties die in de periode van 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021 geconfronteerd zijn met een omzetverlies van minimaal 10% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2019. Voor gemeenten, sportbedrijven en particuliere verhuurders is er een financiële bijdrage voor de gederfde huurinkomsten tijdens de periode van 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021. Ten opzichte van de regeling voor het eerste kwartaal zijn de steunbedragen verlaagd omdat er in het tweede kwartaal minder strenge maatregelen golden om het coronavirus te bestrijden.

 

Het gaat om een financiële bijdrage voor amateursportorganisaties die in de periode van 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021 geconfronteerd zijn met een omzetverlies van minimaal 10% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2019. Voor gemeenten, sportbedrijven en particuliere verhuurders is er een financiële bijdrage voor de gederfde huurinkomsten tijdens de periode van 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021. Ten opzichte van de regeling voor het eerste kwartaal zijn de steunbedragen verlaagd omdat er in het tweede kwartaal minder strenge maatregelen golden om het coronavirus te bestrijden.